Alternative ways of enriching the human diet with iodine.
Opis bibliograficzny
Alternative ways of enriching the human diet with iodine. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, IWONA ZYCH-WĘŻYK, JOLANTA MOLAS. J. Pre-Clin.Clin. Res. 2015, Vol. 9, nr 2 167-171, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5604/18982395.1186500
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Pre-Clinical and Clinical Research 2015, Vol. 9, nr 2, 167-171
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 marca 2016 14:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 13:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e931548fb
DOI
10.5604/18982395.1186500
Strona WWW
http://jpccr.eu/abstracted.php?level=5&…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37621) wydawnictwo ciągłe #37621
PBN ID (hist.): 37621
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.