Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość ziela tymianku (Thymus vulgaris L.) w zależności od metody i temperatury suszenia.

Opis bibliograficzny

Jakość ziela tymianku (Thymus vulgaris L.) w zależności od metody i temperatury suszenia. [AUT.] BEATA KRÓL, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ. Towarozn. Problemy Jakości 2016 nr 2(47) 38-47, il., bibliogr., streszcz.,sum. DOI: 10.19202/j.cs.2016.02.04
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 marca 2016 12:17
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37638) wydawnictwo ciągłe #37638
PBN ID (hist.): 37638

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się