Rola emulgatorów w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Rola emulgatorów w przemyśle mięsnym. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 2 (187) s. 30-31, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 2 (187), s. 30-31
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2016 08:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37668) wydawnictwo ciągłe #37668
PBN ID (hist.): 37668
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.