Materiały i dodatki pomocniczo-funkcjonalne stosowane w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Materiały i dodatki pomocniczo-funkcjonalne stosowane w przemyśle mięsnym. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Rzeźnik Pol. 2015 Nr 3 (188) 36-38, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2015 Nr 3 (188), 36-38
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2016 08:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37670) wydawnictwo ciągłe #37670
PBN ID (hist.): 37670
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.