Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ascorbate abolishes auxotrophy caused by the lack of superoxide dismutase in Saccharomyces cerevisiae: Yeast can be a biosensor for antioxidants.

Opis bibliograficzny

Ascorbate abolishes auxotrophy caused by the lack of superoxide dismutase in Saccharomyces cerevisiae: Yeast can be a biosensor for antioxidants. [AUT.] EWA ŻYRACKA, RENATA ZADRĄG, SABINA KOZIOŁ, ANNA KRZEPIŁKO, GRZEGORZ BARTOSZ, TOMASZ BILIŃSKI. J. Biotechnol. 2005 Vol 115 Issue 3 271-278. DOI: 10.1016/j.jbiotec.2004.09.003
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Biotechnology 2005 Vol 115 Issue 3, 271-278
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 kwietnia 2016 11:20
Ostatnia aktualizacja:11 marca 2019 09:51

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37713) wydawnictwo ciągłe #37713
PBN ID (hist.): 37713

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,687
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się