Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of addition of selected milk protein preparations on the growth of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of fermented milk.

Opis bibliograficzny

The effect of addition of selected milk protein preparations on the growth of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of fermented milk. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, JUSTYNA KOZIOŁ, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 1 29-36, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.1.3
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 kwietnia 2016 09:10
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37732) wydawnictwo ciągłe #37732
PBN ID (hist.): 37732

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się