Preparaty zagęszczające, żelujące i stabilizujące w przetwórstwie mięsnym, skrobie i białka madyfikowane.
Opis bibliograficzny
Preparaty zagęszczające, żelujące i stabilizujące w przetwórstwie mięsnym, skrobie i białka madyfikowane. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2016 Nr 1 (198) 22-26, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2016 Nr 1 (198), 22-26
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 kwietnia 2016 10:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37738) wydawnictwo ciągłe #37738
PBN ID (hist.): 37738
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.