Mięso z probówki - przyszłość czy "science fiction"?. >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Mięso z probówki - przyszłość czy "science fiction"?. [AUT.] AGNIESZKA STAREK. Rzeźnik Pol. 2016 Nr 1 (198) 32-33, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2016 Nr 1 (198), 32-33
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 kwietnia 2016 11:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37740) wydawnictwo ciągłe #37740
PBN ID (hist.): 37740
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.