Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Elicitation effect of Saccharomyces cerevisiae yeast extract on main health-promoting compounds and antioxidant and anti-inflammatory potential of butter lettuce (Lactuca sativa L.).

AUT. KORESP. URSZULA ZŁOTEK, AUT. MICHAŁ ŚWIECA.

Opis bibliograficzny

Elicitation effect of Saccharomyces cerevisiae yeast extract on main health-promoting compounds and antioxidant and anti-inflammatory potential of butter lettuce (Lactuca sativa L.). [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. J. Sci. Food Agric. 2016 Vol. 96, Issue 7 2565-2572, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.7377
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2016 Vol. 96, Issue 7, 2565-2572
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 kwietnia 2016 12:02
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37796) wydawnictwo ciągłe #37796
PBN ID (hist.): 37796

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,463
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się