Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ternary biopolymer based on wheat gluten, whey protein concentrate and montmorillonite.

Opis bibliograficzny

Ternary biopolymer based on wheat gluten, whey protein concentrate and montmorillonite. [AUT.] MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, MAŁGORZATA KAWECKA-RADOMSKA, STANISŁAW MLEKO. Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials 2016 Vol. 26 Issue 3 555-562, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10904-016-0348-0
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 kwietnia 2016 12:40
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37798) wydawnictwo ciągłe #37798
PBN ID (hist.): 37798

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,577
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się