Ternary biopolymer based on wheat gluten, whey protein concentrate and montmorillonite.
Opis bibliograficzny
Ternary biopolymer based on wheat gluten, whey protein concentrate and montmorillonite. [AUT.] MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, MAŁGORZATA KAWECKA-RADOMSKA, STANISŁAW MLEKO. Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials 2016 Vol. 26 Issue 3 555-562, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10904-016-0348-0
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Inorganic and Organometallic Polymers and Materials 2016 Vol. 26 Issue 3, 555-562
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2016 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e724812467f01e93085cec
DOI
10.1007/s10904-016-0348-0
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37798) wydawnictwo ciągłe #37798
PBN ID (hist.): 37798
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,577
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.