Hydrogen peroxide treatment and the phenylpropanoid pathway precursors feeding improve phenolics and antioxidant capacity of quinoa sprouts via an induction of L-tyrosine and L-phenylalanine ammonia-lyases activities.
Opis bibliograficzny
Hydrogen peroxide treatment and the phenylpropanoid pathway precursors feeding improve phenolics and antioxidant capacity of quinoa sprouts via an induction of L-tyrosine and L-phenylalanine ammonia-lyases activities. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. J. Chem. 2016 Vol. 2016 1-7, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1155/2016/1936516
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Chemistry 2016 Vol. 2016, 1-7
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2016 11:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72a2f2467f01e930eaac0
DOI
10.1155/2016/1936516
Strona WWW
http://www.hindawi.com/journals/jchem/2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37821) wydawnictwo ciągłe #37821
PBN ID (hist.): 37821
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,300
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.