Evaluation of natural preservatives in combination with acid whey for use in fermented sausage.
Opis bibliograficzny
Evaluation of natural preservatives in combination with acid whey for use in fermented sausage. [AUT. KORESP.] KAROLINA MARIA WÓJCIAK, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Sci. Agric. 2016 Vol. 73 No. 2 125-133, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1590/0103-9016-2015-0087
Szczegóły publikacji
Źródło:
SCIENTIA AGRICOLA 2016 Vol. 73 No. 2, 125-133
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2016 11:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5cfc2467f023e6eb4b62
DOI
10.1590/0103-9016-2015-0087
Strona WWW
http://www.scielo.br/scielo.php?pid=S01…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37823) wydawnictwo ciągłe #37823
PBN ID (hist.): 37823
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,108
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.