Effect of biological preparations on the health state of pepper fruits and content of saccharides.
Opis bibliograficzny
Effect of biological preparations on the health state of pepper fruits and content of saccharides. [AUT.] AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA, HALINA BUCZKOWSKA, ALI HAMOOD THANOON. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2016 nr 15 (2) 95-107, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2016 nr 15 (2), 95-107
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2016 12:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/full/7/2016…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37840) wydawnictwo ciągłe #37840
PBN ID (hist.): 37840
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,523
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.