Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of biological preparations on the health state of pepper fruits and content of saccharides.

Opis bibliograficzny

Effect of biological preparations on the health state of pepper fruits and content of saccharides. [AUT.] AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA, HALINA BUCZKOWSKA, ALI HAMOOD THANOON. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2016 nr 15 (2) 95-107, il., bibliogr., sum., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 kwietnia 2016 12:50
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37840) wydawnictwo ciągłe #37840
PBN ID (hist.): 37840

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,523
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się