Składniki żywności a aktywność psychofizyczna człowieka.
Opis bibliograficzny
Składniki żywności a aktywność psychofizyczna człowieka. [AUT.] TOMASZ CZERNECKI, ANETA BRODZIAK. Przem. Spoż. 2016 T. 70 nr 2 37-40, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2016.2.7
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2016 T. 70 nr 2, 37-40
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 maja 2016 13:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e931548f8
DOI
10.15199/65.2016.2.7
Strona WWW
http://przemyslspozywczy.eu/spis-tresci…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37873) wydawnictwo ciągłe #37873
PBN ID (hist.): 37873
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.