Effect of lactic acid fermentation on antioxidant properties and phenolic acid contents of oyster (Pleurotus ostreatus) and chanterelle (Cantharellus cibarius) mushrooms.
Opis bibliograficzny
Effect of lactic acid fermentation on antioxidant properties and phenolic acid contents of oyster (Pleurotus ostreatus) and chanterelle (Cantharellus cibarius) mushrooms. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA, DOMINIK SZWAJGIER. Food Sci. Biotechnol. 2016 Vol. 25 Issue 2 439-444, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10068-016-0060-4
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 2016 Vol. 25 Issue 2, 439-444
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2016 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154bfe
DOI
10.1007/s10068-016-0060-4
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37913) wydawnictwo ciągłe #37913
PBN ID (hist.): 37913
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,699
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.