Chemia w kuchni - historia, konieczność i zagrożenia.
Opis bibliograficzny
Chemia w kuchni - historia, konieczność i zagrożenia. [AUT.] JADWIGA STACHOWICZ. Inż. Przetw. Spoż. 2015 Vol. 4/4 No 16 21-27, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2015 Vol. 4/4 No 16, 21-27
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 czerwca 2016 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/doc/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37961) wydawnictwo ciągłe #37961
PBN ID (hist.): 37961
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.