The effect of iodine biofortification on selected biological quality parametrs of lettuce and radish seedlings.
Opis bibliograficzny
The effect of iodine biofortification on selected biological quality parametrs of lettuce and radish seedlings. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, IWONA ZYCH-WĘŻYK, JOLANTA MOLAS, BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ, AGATA ŚWIĘCIŁO, MONIKA SKOWROŃSKA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2016 Nr 15 (3) 3-16, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2016 Nr 15 (3), 3-16
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 czerwca 2016 15:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 13:07 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/full/7/2016…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37997) wydawnictwo ciągłe #37997
PBN ID (hist.): 37997
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,523
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.