Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

An exceptionally high content of kynurenic acid in chestnut honey and flowers of chestnut tree.

Opis bibliograficzny

An exceptionally high content of kynurenic acid in chestnut honey and flowers of chestnut tree. [AUT.] MICHAŁ P. TURSKI, STANISŁAW CHWIL, MONIKA TURSKA, MIROSŁAWA CHWIL, TOMASZ KOCKI, GRAŻYNA RAJTAR, JOLANTA PARADA-TURSKA. J. Food Compos. Anal. 2016 Vol. 48 67-72, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1016/j.jfca.2016.02.003
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 czerwca 2016 13:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:34

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38011) wydawnictwo ciągłe #38011
PBN ID (hist.): 38011

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się