Biochemical characteristics of deproteinized alfalfa juice and its re-use in production of protein concentrates.
Opis bibliograficzny
Biochemical characteristics of deproteinized alfalfa juice and its re-use in production of protein concentrates. [AUT.] BARBARA BARANIAK. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1998 Vol. 7/48 No 2 s. 223-230, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998 Vol. 7/48 No 2, s. 223-230
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3810) wydawnictwo ciągłe #3810
PBN ID (hist.): 3810
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.