The effect of potassium iodide on cabbage fermentation and growth of chosen microorganisms - short report.
Opis bibliograficzny
The effect of potassium iodide on cabbage fermentation and growth of chosen microorganisms - short report. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, DOROTA KORSAK, ANETA ŁĘKOWSKA-KOCHANIAK, JANUSZ POPOWSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1999 Vol. 8/49 No 2 s. 201-207, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1999 Vol. 8/49 No 2, s. 201-207
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3814) wydawnictwo ciągłe #3814
PBN ID (hist.): 3814
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.