Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

New controlled release material: aerated egg white gels induced by calcium ions.

Opis bibliograficzny

New controlled release material: aerated egg white gels induced by calcium ions. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, AKIHIRO HANDA, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, KONRAD TERPIŁOWSKI, CEZARY KWIATKOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2016 Vol. 242 Iss. 8 1235-1243, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-015-2627-3
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2016 Vol. 242 Iss. 8, 1235-1243
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 lipca 2016 08:17
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38260) wydawnictwo ciągłe #38260
PBN ID (hist.): 38260

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,433
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się