Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physicochemical and antioxidant properties of biopolymer/candelilla wax emulsion films containing hop extract – A comparative study.

AUT. KORESP. DARIUSZ KOWALCZYK, AUT. MARTIN BIENDL.

Opis bibliograficzny

Physicochemical and antioxidant properties of biopolymer/candelilla wax emulsion films containing hop extract – A comparative study. [AUT. KORESP.] DARIUSZ KOWALCZYK, [AUT.] MARTIN BIENDL. Food Hydrocoll. 2016 Vol 60 384-392, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2016.04.010
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2016 Vol 60, 384-392
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 lipca 2016 11:23
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38271) wydawnictwo ciągłe #38271
PBN ID (hist.): 38271

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,747
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się