Influence of sprouting and elicitation on phenolic acids profile and antioxidant activity of wheat seedlings.
Opis bibliograficzny
Influence of sprouting and elicitation on phenolic acids profile and antioxidant activity of wheat seedlings. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, RENATA NOWAK, MICHAŁ ŚWIECA, MARTA OLECH, WIOLETTA PIETRZAK. J. Cereal Sci. (Print) 2016 Vol. 70 221-228, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jcs.2016.06.011
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2016 Vol. 70, 221-228
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lipca 2016 11:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5fad39c62467f00f8b028f1c
DOI
10.1016/j.jcs.2016.06.011
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38342) wydawnictwo ciągłe #38342
PBN ID (hist.): 38342
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,223
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.