Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of pH and modified maize starches on texture, rheological properties and meltability of acid casein processed cheese analogues.

Opis bibliograficzny

The effect of pH and modified maize starches on texture, rheological properties and meltability of acid casein processed cheese analogues. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, AGNIESZKA DYLEWSKA, DARIUSZ KOWALCZYK, MONIKA SUJKA, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2016 Vol. 242 Issue 9 1577-1585, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-016-2658-4
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2016 Vol. 242 Issue 9, 1577-1585
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: przed opublikowaniem

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 sierpnia 2016 10:31
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:50

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38572) wydawnictwo ciągłe #38572
PBN ID (hist.): 38572

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,664
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się