Wpływ dodatku drożdży piwnych do pasz dla koni na ogólny stan zdrowia tych zwierząt oraz uzyskiwanie korzystniejszych parametrów hematologicznych i biochemicznych krwi na przykładzie badań kuców felińskich.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku drożdży piwnych do pasz dla koni na ogólny stan zdrowia tych zwierząt oraz uzyskiwanie korzystniejszych parametrów hematologicznych i biochemicznych krwi na przykładzie badań kuców felińskich. [AUT.] MICHAŁ PLUTA, JAN MARCZUK, KRZYSZTOF LUTNICKI, RYSZARD KOLSTRUNG, ZBIGNIEW OSIŃSKI. Pasze Przem. 2016 R. 25 Nr 1 19-24, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pasze Przemysłowe 2016 R. 25 Nr 1, 19-24
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 sierpnia 2016 14:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38577) wydawnictwo ciągłe #38577
PBN ID (hist.): 38577
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.