Relationships of the capsaicinoid content between the fruit parts of hot pepper (Capsicum annuum L.).
Opis bibliograficzny
Relationships of the capsaicinoid content between the fruit parts of hot pepper (Capsicum annuum L.). [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK, HELENA ŁABUDA, ANDRZEJ SAŁATA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2016 Nr 15 (4) 185-198, il., bibliogr., sum., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2016 Nr 15 (4), 185-198
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 września 2016 14:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/full/7/2016…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38593) wydawnictwo ciągłe #38593
PBN ID (hist.): 38593
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,523
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.