Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Relationships of the capsaicinoid content between the fruit parts of hot pepper (Capsicum annuum L.).

Opis bibliograficzny

Relationships of the capsaicinoid content between the fruit parts of hot pepper (Capsicum annuum L.). [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK, HELENA ŁABUDA, ANDRZEJ SAŁATA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2016 Nr 15 (4) 185-198, il., bibliogr., sum., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 września 2016 14:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38593) wydawnictwo ciągłe #38593
PBN ID (hist.): 38593

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,523
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się