Effect of iodine biofortification of lettuce seedlings on their mineral composition and biological quality.
Opis bibliograficzny
Effect of iodine biofortification of lettuce seedlings on their mineral composition and biological quality. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, IWONA ZYCH-WĘŻYK, AGATA ŚWIĘCIŁO, JOLANTA MOLAS, BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ. J. Elem. 2016 Vol. 21 Nr 4 1071 - 1080, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.4.1022
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2016 Vol. 21 Nr 4, 1071 - 1080
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 września 2016 13:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 stycznia 2022 13:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d7ff
DOI
10.5601/jelem.2015.20.4.1022
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38663) wydawnictwo ciągłe #38663
PBN ID (hist.): 38663
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,641
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.