Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of iodine biofortification of lettuce seedlings on their mineral composition and biological quality.

Opis bibliograficzny

Effect of iodine biofortification of lettuce seedlings on their mineral composition and biological quality. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, IWONA ZYCH-WĘŻYK, AGATA ŚWIĘCIŁO, JOLANTA MOLAS, BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ. J. Elem. 2016 Vol. 21 Nr 4 1071 - 1080, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.4.1022
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2016 Vol. 21 Nr 4, 1071 - 1080
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 września 2016 13:08
Ostatnia aktualizacja:21 stycznia 2022 13:02

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38663) wydawnictwo ciągłe #38663
PBN ID (hist.): 38663

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,641
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się