Use of Whey and Whey Preparations in the Food Industry – A Review.
Opis bibliograficzny
Use of Whey and Whey Preparations in the Food Industry – A Review. [AUT.] JOLANTA B. KRÓLCZYK, TOMASZ DAWIDZIUK, EMILIA JANISZEWSKA-TURAK, BARTOSZ SOŁOWIEJ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2016 Vol. 66 nr 3 157-165, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/pjfns-2015-0052
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2016 Vol. 66 nr 3, 157-165
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2016 09:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e721b72467f01e93051841
DOI
10.1515/pjfns-2015-0052
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/pjfns.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38684) wydawnictwo ciągłe #38684
PBN ID (hist.): 38684
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,276
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.