Identification of baking expansion phases of leavened dough using an experimental approach.
Opis bibliograficzny
Identification of baking expansion phases of leavened dough using an experimental approach. [AUT.] ANTONI MIŚ, AGNIESZKA NAWROCKA, DARIUSZ DZIKI. Food Bioproc. Tech. (Print) 2016 Vol. 9 Issue 5 892-903, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-015-1669-7
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2016 Vol. 9 Issue 5, 892-903
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 września 2016 13:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e71602346e0fb0001cbaddd
DOI
10.1007/s11947-015-1669-7
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38723) wydawnictwo ciągłe #38723
PBN ID (hist.): 38723
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,576
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.