Multidimensional assessment of physicochemical properties of dietary biscuits.
Opis bibliograficzny
Multidimensional assessment of physicochemical properties of dietary biscuits. [AUT.] ZOFIA HANUSZ, KAMILA KLIMEK, ELŻBIETA KUSIŃSKA, JOANNA GRZEGORCZYK. Colloquium Biometr. 2016 T. 46 47-57, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Colloquium Biometricum 2016 T. 46, 47-57
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2016 13:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://collbiom.up.lublin.pl/pl/Artykul…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38776) wydawnictwo ciągłe #38776
PBN ID (hist.): 38776
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.