Evolution of free amino acids, biogenic amines and n-nitrosoamines throughout ageing in organic fermented beef.
Opis bibliograficzny
Evolution of free amino acids, biogenic amines and n-nitrosoamines throughout ageing in organic fermented beef. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ELŻBIETA SOLSKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 2 191-200, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.2.19
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2016 Vol. 15 Nr 2, 191-200
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2016 13:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d7fe
DOI
10.17306/J.AFS.2016.2.19
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume15/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38777) wydawnictwo ciągłe #38777
PBN ID (hist.): 38777
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.