Charakterystyka podstawowych właściwości nowego materiału termoizolacyjnego przeznaczonego na opakowania żywności mrożonej.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka podstawowych właściwości nowego materiału termoizolacyjnego przeznaczonego na opakowania żywności mrożonej. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, KATARZYNA KOZŁOWICZ, MAŁGORZATA GÓRAL. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2015 nr 14 (3-4) 11-18, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2015 nr 14 (3-4), 11-18
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2016 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/full/6/2015…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38818) wydawnictwo ciągłe #38818
PBN ID (hist.): 38818
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.