Wpływ wstępnej obróbki miazgi jabłek na właściwości reologiczne i ekstrakt otrzymywanych soków.
Opis bibliograficzny
Wpływ wstępnej obróbki miazgi jabłek na właściwości reologiczne i ekstrakt otrzymywanych soków. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, ZBIGNIEW KOBUS, RAFAŁ NADULSKI. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2015 nr 14 (3-4) 33-40, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2015 nr 14 (3-4), 33-40
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2016 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/full/6/2015…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38820) wydawnictwo ciągłe #38820
PBN ID (hist.): 38820
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.