Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Free amino acid content in muscle tissue of bighead carp and wels catfish.

Opis bibliograficzny

Free amino acid content in muscle tissue of bighead carp and wels catfish. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] MARIA SZPETNAR, WALDEMAR PASZKIEWICZ, MARCIN R. TATARA, ADAM BRODZKI. Med. Weter. 2016 Vol. 72 Nr 10 632-636, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.5571
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 października 2016 10:08
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38851) wydawnictwo ciągłe #38851
PBN ID (hist.): 38851

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,161
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się