Free amino acid content in muscle tissue of bighead carp and wels catfish.
Opis bibliograficzny
Free amino acid content in muscle tissue of bighead carp and wels catfish. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] MARIA SZPETNAR, WALDEMAR PASZKIEWICZ, MARCIN R. TATARA, ADAM BRODZKI. Med. Weter. 2016 Vol. 72 Nr 10 632-636, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.5571
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2016 Vol. 72 Nr 10, 632-636
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 października 2016 10:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d843
DOI
10.21521/mw.5571
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/images/storie…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38851) wydawnictwo ciągłe #38851
PBN ID (hist.): 38851
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,161
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.