Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Methodological aspects of determining apple mechanical properties during impact.

Opis bibliograficzny

Methodological aspects of determining apple mechanical properties during impact. [AUT.] ZBIGNIEW STROPEK, KRZYSZTOF GOŁACKI. Int. J. Food Prop. 2016 Vol. 19 Issue 6 1325-1334, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2015.1063069
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2016 Vol. 19 Issue 6, 1325-1334
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 października 2016 11:48
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38977) wydawnictwo ciągłe #38977
PBN ID (hist.): 38977

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,427
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się