Methodological aspects of determining apple mechanical properties during impact.
Opis bibliograficzny
Methodological aspects of determining apple mechanical properties during impact. [AUT.] ZBIGNIEW STROPEK, KRZYSZTOF GOŁACKI. Int. J. Food Prop. 2016 Vol. 19 Issue 6 1325-1334, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2015.1063069
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2016 Vol. 19 Issue 6, 1325-1334
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2016 11:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d975
DOI
10.1080/10942912.2015.1063069
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38977) wydawnictwo ciągłe #38977
PBN ID (hist.): 38977
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,427
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.