Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of dietary methionine levels on fattening performance and selected blood and tissue parameters of turkeys.

Opis bibliograficzny

The effect of dietary methionine levels on fattening performance and selected blood and tissue parameters of turkeys. [AUT.] JAN JANKOWSKI, JERZY JUŚKIEWICZ, MAGDALENA KUBIŃSKA, ANNA CZECH, ZENON ZDUŃCZYK. Arch. Anim. Nutr. 2016 Vol.70 Issue 2 127-140, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/1745039X.2015.1134399
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 2016 Vol.70 Issue 2, 127-140
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 października 2016 08:32
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39152) wydawnictwo ciągłe #39152
PBN ID (hist.): 39152

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,306
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się