Nauka wspomaga produkcję żywności.
Opis bibliograficzny
Nauka wspomaga produkcję żywności. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2016 Vol. 20 nr 4 (80) 16-17, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2016 Vol. 20 nr 4 (80), 16-17
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2016 10:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.up.lublin.pl/aktualn…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39156) wydawnictwo ciągłe #39156
PBN ID (hist.): 39156
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.