Effect of micronized pea seeds (Pisum sativum L.) as a substitute of soybean meal on tissue fatty acid composition and quality of broiler chicken meat.
Opis bibliograficzny
Effect of micronized pea seeds (Pisum sativum L.) as a substitute of soybean meal on tissue fatty acid composition and quality of broiler chicken meat. [AUT. KORESP.] BOŻENA KICZOROWSKA, [AUT.] WIOLETTA SAMOLIŃSKA, DARIUSZ ANDREJKO. Anim. Sci. J. 2016 Vol. 87 Issue 11 1396-1406, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/asj.12592
Szczegóły publikacji
Źródło:
ANIMAL SCIENCE JOURNAL 2016 Vol. 87 Issue 11, 1396-1406
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 października 2016 10:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d8f5
DOI
10.1111/asj.12592
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39183) wydawnictwo ciągłe #39183
PBN ID (hist.): 39183
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,325
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.