Podstawowe zasady przygotowywania i przechowywania pasz dla trzody chlewnej.
Opis bibliograficzny
Podstawowe zasady przygotowywania i przechowywania pasz dla trzody chlewnej. [AUT.] BOGDAN SZOSTAK. Trouw My 2016 Nr 4 (46) 4-7, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trouw i My 2016 Nr 4 (46), 4-7
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 października 2016 08:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.trouwnutrition.pl/contentass…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39202) wydawnictwo ciągłe #39202
PBN ID (hist.): 39202
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.