Antioxidant activity of the aqueous and methanolic extracts of coffee beans (Coffea arabica L.).
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of the aqueous and methanolic extracts of coffee beans (Coffea arabica L.). [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, MONIKA KARAŚ, URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA SZYMANOWSKA, BARBARA BARANIAK, ANNA JAKUBCZYK. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 3 s. 281-288, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.3.27
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2016 Vol. 15 Nr 3, s. 281-288
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 listopada 2016 11:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d7fa
DOI
10.17306/J.AFS.2016.3.27
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume15/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39278) wydawnictwo ciągłe #39278
PBN ID (hist.): 39278
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.