Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activity of the aqueous and methanolic extracts of coffee beans (Coffea arabica L.).

Opis bibliograficzny

Antioxidant activity of the aqueous and methanolic extracts of coffee beans (Coffea arabica L.). [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, MONIKA KARAŚ, URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA SZYMANOWSKA, BARBARA BARANIAK, ANNA JAKUBCZYK. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 3 s. 281-288, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.3.27
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 listopada 2016 11:52
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39278) wydawnictwo ciągłe #39278
PBN ID (hist.): 39278

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się