The effect of adding hesperidin, diosmin, quercetin and resveratrol extracts to feed for turkey hens on selected immunological and biochemical blood indices.
Opis bibliograficzny
The effect of adding hesperidin, diosmin, quercetin and resveratrol extracts to feed for turkey hens on selected immunological and biochemical blood indices. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, EWELINA CHOLEWIŃSKA, ANNA CZECH. Ann. Anim. Sci. 2016 Vol.16 Issue 4 1101-1114, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/aoas-2016-0035
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2016 Vol.16 Issue 4, 1101-1114
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 listopada 2016 10:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71fe92467f01e93031af0
DOI
10.1515/aoas-2016-0035
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/aoas.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39286) wydawnictwo ciągłe #39286
PBN ID (hist.): 39286
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,731
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.