Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The chemical composition and sensory properties of raw, cooked and grilled thigh meat of broiler chickens fed with Fe-Gly chelate.

Opis bibliograficzny

The chemical composition and sensory properties of raw, cooked and grilled thigh meat of broiler chickens fed with Fe-Gly chelate. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, EUGENIUSZ R. GRELA, EWA TOMASZEWSKA, RENATA KLEBANIUK. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 53 Issue 10 3825-3833, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s13197-016-2374-x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2016 Vol. 53 Issue 10, 3825-3833
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 listopada 2016 17:08
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39456) wydawnictwo ciągłe #39456
PBN ID (hist.): 39456

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,262
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się