Jesienne warzywa i ich właściwości prozdrowotne.
Opis bibliograficzny
Jesienne warzywa i ich właściwości prozdrowotne. [AUT.] MATEUSZ GORTAT. Nauki Przyr. i Med.(Lub.) 2013 nr 1 3-11, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki Przyrodnicze i Medyczne (d. Nauki Przyrodnicze) 2013 nr 1, 3-11
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 listopada 2016 12:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.naukiprzyrodnicze.ssnp.org.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39497) wydawnictwo ciągłe #39497
PBN ID (hist.): 39497
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.