The relationship between genetic variants of β-lactoglobulin and κ-casein and selected parameters of the suitability of milk for cheese production.
Opis bibliograficzny
The relationship between genetic variants of β-lactoglobulin and κ-casein and selected parameters of the suitability of milk for cheese production. [AUT.] ANNA WOLANCIUK, JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, WIOLETTA SAWICKA-ZUGAJ. Acta Sci. Pol., Zootech. 2016 Vol. 15, nr (3) 53-66, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.21005/asp.2016.15.3.05
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica 2016 Vol. 15, nr (3), 53-66
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 listopada 2016 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d902
DOI
10.21005/asp.2016.15.3.05
Strona WWW
http://asp.zut.edu.pl/2016/15_3/asp-201…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39697) wydawnictwo ciągłe #39697
PBN ID (hist.): 39697
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.