Mleczne napoje fermentowane – właściwości prozdrowotne.
Opis bibliograficzny
Mleczne napoje fermentowane – właściwości prozdrowotne. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL. Przem. Spoż. 2016 T. 70 nr 10 22-28, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2016.10.4
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2016 T. 70 nr 10, 22-28
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 grudnia 2016 07:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d8d8
DOI
10.15199/65.2016.10.4
Strona WWW
http://przemyslspozywczy.eu/spis-tresci…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39745) wydawnictwo ciągłe #39745
PBN ID (hist.): 39745
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.