Influence of extrusion-cooking on antinutritive substances in rapeseed-legume concentrates.
Opis bibliograficzny
Influence of extrusion-cooking on antinutritive substances in rapeseed-legume concentrates. [AUT.] Z. REBLOVA, J. PISKACOVA, J. POKORNY, LESZEK MOŚCICKI. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1995 R. 34 nr 1 s. 5-19, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1995 R. 34 nr 1, s. 5-19
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3982) wydawnictwo ciągłe #3982
PBN ID (hist.): 3982
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.