Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of freezing and thawing in apple (Malus domestica) juice extraction.

Opis bibliograficzny

Application of freezing and thawing in apple (Malus domestica) juice extraction. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, ZBIGNIEW KOBUS, KAMIL WILCZYŃSKI, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JÓZEF GROCHOWICZ, TOMASZ GUZ. J. Food Sci. 2016 Vol. 81 Issue 11 E2718-E2725, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1750-3841.13514
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2016 Vol. 81 Issue 11, E2718-E2725
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 grudnia 2016 15:19
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:49

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39876) wydawnictwo ciągłe #39876
PBN ID (hist.): 39876

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,815
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się