Application of freezing and thawing in apple (Malus domestica) juice extraction.
Opis bibliograficzny
Application of freezing and thawing in apple (Malus domestica) juice extraction. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, ZBIGNIEW KOBUS, KAMIL WILCZYŃSKI, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JÓZEF GROCHOWICZ, TOMASZ GUZ. J. Food Sci. 2016 Vol. 81 Issue 11 E2718-E2725, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/1750-3841.13514
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2016 Vol. 81 Issue 11, E2718-E2725
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 grudnia 2016 15:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730322467f01e931520bb
DOI
10.1111/1750-3841.13514
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39876) wydawnictwo ciągłe #39876
PBN ID (hist.): 39876
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,815
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.