Effect of saccharose on rheological and textural properties of yoghurt mimetics based on inulin and whey protein.
Opis bibliograficzny
Effect of saccharose on rheological and textural properties of yoghurt mimetics based on inulin and whey protein. [AUT.] KAMIL TOCZEK, PAWEŁ GLIBOWSKI, SYLWIA TRACZ. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2016 Vol. 19 Iss. 3 #01, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2016 Vol. 19 Iss. 3, #01
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2016 11:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume19/issu…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39883) wydawnictwo ciągłe #39883
PBN ID (hist.): 39883
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.