Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of saccharose on rheological and textural properties of yoghurt mimetics based on inulin and whey protein.

Opis bibliograficzny

Effect of saccharose on rheological and textural properties of yoghurt mimetics based on inulin and whey protein. [AUT.] KAMIL TOCZEK, PAWEŁ GLIBOWSKI, SYLWIA TRACZ. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2016 Vol. 19 Iss. 3 #01, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2016 11:02
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39883) wydawnictwo ciągłe #39883
PBN ID (hist.): 39883

Metryki

12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się