Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of the potential use of probiotic strain Lactobacillus plantarum 299v in lactic fermentation of button mushroom fruiting bodies.

Opis bibliograficzny

Evaluation of the potential use of probiotic strain Lactobacillus plantarum 299v in lactic fermentation of button mushroom fruiting bodies. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, WALDEMAR GUSTAW. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 4 399-407, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.4.38
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 stycznia 2017 11:57
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40331) wydawnictwo ciągłe #40331
PBN ID (hist.): 40331

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się