Wpływ fazy laktacji i sezonu produkcji na stan dyspersji tłuszczu w mleku krów różnych ras.
Opis bibliograficzny
Wpływ fazy laktacji i sezonu produkcji na stan dyspersji tłuszczu w mleku krów różnych ras. [AUT.] ANNA WOLANCIUK, JOANNA BARŁOWSKA, ANETA BRODZIAK, BARBARA TOPYŁA. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2016, T. 12, nr 4 105-112, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2016, T. 12, nr 4, 105-112
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2017 08:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://rn.ptz.icm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40378) wydawnictwo ciągłe #40378
PBN ID (hist.): 40378
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.